Anmälan

 

Klicka här för att öppna anmälningsformuläret

 

Stött på problem med att anmäla dig på länken ovan? Du kan även anmäla dig genom att skicka ett mail med dina uppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , anmälningsavgiften sätter du sedan in på på plusgiro 66 95 62-1 (Hemlingby LK) eller swish 1231895002 med ditt namn o födelseår som meddelande (så vi kan koppla samman mejl med  betalning).

 

 

Här är en liten förklaring till hur du anmäler dig

Gemensamt oavsett klass är att ni anger era uppgifter som namn, klubb födelseår, epost etc. Därefter är det lite annorlunda om du vill delta i en tävlingsklass eller om du vill delta i motionsklassen. Samtliga deltagare får en plakett som delas ut vid målgång.

 

Oavsett om du springer i motionsklass eller någon av tävlingsklasserna i halvmarathon kan du använda din tid i loppet för att seeda dig i ett annat lopp som t.ex. Stockholm marathon eller Lidingöloppet. Seedningsgrundningen gäller för samtliga oavsett om man springer motions eller tävlingsklass.

Motionsklasserna

För att springa någon av motionsklasserna väljer du först om du tävlar i dam eller herr klassen. När du valt t.ex kvinnor följer valet om du vill delta i motion eller tävlingsklassen. Se bild nedan. I motionsklassen lottas priser ut.

registrera

Efter att valet gjorts för dam eller herr visas alternativet om du ska springa motion eller tävlingsklassen

Seniorklassen

I seniorklassen tävlar man tills det år man fyller 35 då man sedan kan tävla i veteranklasserna. I seniorklassen delas priser ut till 1,2 samt 3:an i klassen

 

Veteranklassen

Här kan man välja att tävla  från 35 år och uppåt. I samtliga veteranklasser delas priser ut till den snabbaste löparen i klassen.

 

Lagtävling Gävlemilen

För Gävlemilens lagtävling kan varje deltagare anmäla sig individuellt det är dock viktigt att varje deltagare anger samma lagnamn i anmälningsformuläret. Pris i lagtävlingen går till snabbaste lag samt ett utlottningspris bland de deltagande lagen